E.K.C. Nääs Jubileum Toernooi

Wij maken als korfbalvereniging gebruik van de faciliteiten van het G.J. van Heekpark in Enschede dat in 2018 het 100 jarig bestaan zal vieren. Samen met ons eigen 95 jarig jubileum lijkt ons dit een mooie gelegenheid om weer ons internationale toernooi te organiseren zoals wij dat in het verleden al veel vaker hebben gedaan.

Bij deze nodigen wij jullie uit om met 1 of meerdere teams deel te nemen aan dit toernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 16 zondag 17 juni 2018.

Deelnemers van buiten Enschede hebben de mogelijkheid om vrijdags te arriveren en zowel vrijdag als zaterdag te overnachten op onze accommodatie. Op vrijdagavond zal de kantine geopend zijn en bij mooi weer zal er een terras zijn. Tevens organiseren wij op zaterdagavond een grote feestavond met live muziek in de tent. 

Er wordt gespeeld in 2 categorieën: recreanten en wedstrijdkorfbal. In beide categorieën staat plezier en sportiviteit voorop. Wij vragen elk team 1 scheidsrechter te leveren. De minimale leeftijd is 16 jaar. 

Wij zorgen er voor dat ook kinderen zich goed zullen vermaken.
Teams kunnen zich tot 1 januari 2018 via deze link aanmelden.

Begin februari zal door ons contact worden opgenomen omtrent de aanvullende informatie betreffende slapen, ontbijten, etc.