Selectie EKC Nääs begint 2018 goed

Vandaag stond voor 1, 2 en 3 Duko Duiven op het programma. Bij aankomst van 1 is het 3e bijna afgelopen, helaas verliezen die. Dan begint ons 2de, vorig jaar wonnen ze hier met 12-13 en het zou mooi zijn om hier weer te winnen. En zo aansluiting te vinden bij de middenmoot. De wedstrijd van het 2de was een mooie spannende wedstrijd waarin ze de hele tijd voor kwamen, maar Duko telkens weer terugkwam. In de laatste minuut was de stand nog 14-14, met nog 20 sec te spelen forceerde wij een strafworp en gescoord 14-15 winst. Dan staat het eerste op het programma. Vorig jaar speelden wij gelijk tegen duko in de zaal dit werd 19-19. Duko staat nu 3e en draait dus prima in de zaal. De wedstrijd begon bij ons een beetje nerveus en wij konden moeilijk in ons spel komen. Dit zorgde er dan ook voor dat we al snel met 2-0 achterstonden. Na de 2-0 begon het spel bij ons beter te lopen en speelden we de juiste mensen uit. Dit zorgde ervoor dat we van 2-0 naar 2-2 gingen en zelfs op een 2-4 voorsprong kwamen. Daarna hapert het scoreverloop aan beide kanten (goed verdedigd?) zo gingen we de rust in met een 5-7 voorsprong. In de rust kregen wij te horen dat we goed aan het verdedigen waren, alleen zelf wel wat meer mogen scoren. Na rust begonnen we weer gelijk opgaand tot de stand 9-9 was. Na de gelijke stand hadden wij een tandje bij gezet waardoor we uit liepen naar een 9-13 voorsprong. Je merkte dat Duko geen geloof meer had in een goed resultaat. Bij ons daarentegen ging het steeds makkelijker en kwamen dan ook op een 10-18 voorsprong. Met nog z’n 2 minuten te gaan kwam Duko nog een beetje terug.  De eindstand was 14-20 voor ons.

2018 begint dan ook perfect met een goede overwinning op een ploeg die toch lastig te bespelen is. Aankomend weekend wacht hekkensluiter Klimop uit Asten op ons. Uit speelden wij de eerste wedstrijd van de zaal tegen hen waarin het een 16-18 overwinning voor ons werd. Dit gaan wij thuis natuurlijk proberen te overtreffen. En zo weer 2 punten erbij te kunnen schrijven.  Alle support is daar natuurlijk van harte welkom!! Dus kom zondag allemaal naar de Pathmoshal om ons naar de overwinning te schreeuwen!

Het 2de speelt al om 13:15 en het 1ste speelt om 14:35. Tot dan!!!